Eelco Keij: In de Politieke Arena voor Dubbele Nationaliteit

In aflevering S01E04 van de NederlanderBlijven podcast spreken Danno en Rob met de Nestor van de dubbele nationaliteitsbeweging, Eelco Keij.

Als kandidaat-Tweede Kamerlid, voorzitter van de Stichting Nederlanders Buiten Nederland (SNBN) en initiatiefnemer van NederlanderBlijven, strijdt Eelco al jaren voor de acceptatie van dubbele nationaliteit. In deze aflevering deelt hij zijn ervaringen, kijken we terug op het ontstaan van NederlanderBlijven en bespreken we in het kader van de aanstaande verkiezingen deze maand hoe de kansen liggen bij de oude en vele nieuwe politieke partijen om Dubbele Nationaliteit nu eindelijk wettelijk mogelijk te maken.

De SNBN heeft voor 11 november a.s. een dure, paginagrote advertentie in de NRC ingekocht om aandacht te vragen voor het thema van dubbele nationaliteit richting de nieuwe regering.
Donaties: https://www.nederlandersbuitennederland.nl/

De discussie biedt een diepgaand inzicht in de visie en campagne van deze gedreven politieke kandidaat voor dubbele nationaliteit, en hoe hij hoopt de dialoog en het beleid rond dit onderwerp in Nederland te beïnvloeden.
Meer informatie over Eelco Keij is te vinden op zijn persoonlijke website http://www.eelcokeij.com

Eelco trad op als voorzitter van de SNBN in de podcast, los van zijn kandidaatschap voor D66.


Discover more from NederlanderBlijven

Subscribe to get the latest posts to your email.


Comments

Leave a Reply

Discover more from NederlanderBlijven

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading